ACCN_accountants_kantoor

Boekhouding & fiscale aangiftes

Wij nemen uw boekhouding en fiscale aangiftes volledig uit handen. Zo kunt u zich zonder zorgen focussen op uw bedrijf.

Bij ACCN streven we naar een zo volledig mogelijke dienstverlening, waarbij we zowel de praktische organisatie van uw boekhouding alsook uw fiscale verplichtingen in acht nemen. Met onze expertise en toewijding aan uw bedrijf zorgen wij ervoor dat uw financiële zaken steeds in goede handen zijn.

dots decoratie ACCN_dossierbeheerder_accountantskantoor

Praktische organisatie van uw boekhouding

Een goede organisatie en structuur zijn uiterst belangrijk. Als boekhoudkantoor organiseren en stroomlijnen we uw administratieve processen. We zetten uw boekhouding in ons efficiënt systeem en zorgen voor een nauwkeurige registratie van al uw documenten. Dit maakt het rapporteren en analyseren van uw cijfers eenvoudiger, waardoor u snel en duidelijk inzicht krijgt in de stand van zaken. Alles wordt netjes bijgehouden, en dat 100% digitaal!

decoratie decoratie ACCN_fiscaliteit

Dagelijkse boekhouding

Van het verwerken van aangeleverde documenten in het boekhoudpakket, het voorbereiden van balansen en tussentijdse resultaten tot het opstellen van uw jaarrekening. Voor alle dagdagelijkse boekhoudkundige taken kunt u rekenen op ACCN. We stellen verslagen op van algemene vergaderingen en bestuursorganen, plannen uw voorafbetalingen en zorgen dat de rapporten bij de juiste partijen terecht komen. Daarnaast voorzien we ook steeds een grondige controle, bijstand of opleiding bij een extern gevoerde boekhouding.

Fiscale aangiftes

Fiscale aangiftes zijn complex. Er komen een heleboel regels en wetten bij kijken die regelmatig gewijzigd worden. Wij blijven op de hoogte van de laatste veranderingen en gidsen u graag persoonlijk door het kluwen van fiscale aangiftes. Of het nu gaat om de aangifte van uw vennootschapsbelasting, personenbelasting & belasting niet-inwoners, roerende voorheffing, bedrijfsvoorheffing voor bedrijfsleiders of btw-aangifte in binnen- en buitenland … Wij begeleiden u en zorgen ervoor dat u tijdig voldoet aan de wetgeving én tegelijk geniet van alle mogelijke fiscale voordelen. Ons team kijkt bovendien graag verder dan enkel de fiscale aangiftes. Vanuit onze expertise geven we persoonlijk en kwaliteitsvol advies dat uw bedrijf in de toekomst naar een hoger niveau kan brengen.

dots decoratie ACCN_accountants_aan_het_werk

Ons takenpakket gaat verder

Naast uw dagelijkse boekhouding en wederkerende taken zoals fiscale aangiftes, kunt u ook beroep doen op ons voor uiteenlopende andere diensten, zoals bijvoorbeeld:

  • publicaties in het Belgisch Staatsblad;
  • het opmaken van een financieel plan;
  • het vertegenwoordigen bij een fiscale controle.

Meer fiscaal en financieel advies of begeleiding nodig? Ontdek waarvoor u nog terecht kunt bij ons boekhoudkantoor in Kalmthout.

cta-nieuws-bg
ACCN

Neem contact op met ACCN

Neem vrijblijvend contact op met ACCN voor een eerste kennismaking.