ACCN_ontspannende_pauzes

Waarom werken bij ACCN

ACCN is een middelgroot boekhoudkantoor in de Noorderkempen, Kalmthout. Met 30 medewerkers ontzorgen we met veel zorg en oog voor detail onze klanten van de administratieve, boekhoudkundige en fiscale verplichtingen en processen. Daarnaast zijn we een vast aanspreekpunt voor advies en extra financiële begeleiding.

Professioneel & persoonlijk groeien

Bij Accountants Noorderkempen bouwen we samen aan een gezellige en collegiale sfeer waarin jij zowel professioneel als persoonlijk kan groeien. Dit bewijzen onze collega’s die al meer dan 20 jaar trouw zijn aan ACCN. Ontdek hieronder waarom ons team steeds met een glimlach naar kantoor komt.

dots decoratie ACCN_collegasdrinkenkoffie

Aangename & familiale werkomgeving

Vraag het maar aan je toekomstige collega’s: bij ACCN kom je terecht in een warm en hecht team van boekhouders en boekhoudkundige medewerkers. Je wordt hartelijk ontvangen en begeleid doorheen jouw eerste werkdagen op kantoor. Ook nadien kan je steeds rekenen op de kennis, ervaring en behulpzaamheid van jouw collega’s. Leer je collega’s kennen tijdens onze gezellige middagpauzes of tijdens één van onze gemoedelijke tripjes onder collega’s.

decoratie decoratie ACCN_samenwerken

Interessante en uitdagende dossiers

We mogen dan wel een familiaal en persoonlijk accountantskantoor zijn, klein zijn we zeker niet! Bij ACCN kan je meewerken aan interessante dossiers. Onze klanten komen uit verschillende sectoren, elks met hun eigen uitdagingen.

dots decoratie ACCN_vergadering_accountantskantoor

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Vanaf het begin van jouw carrière bij ACCN word je begeleid door één van onze collega’s. Maak jezelf wegwijs doorheen ons kantoor en geraak vertrouwd met onze werkwijze. Ook wanneer je helemaal ingewerkt ben, krijg je de kans om te blijven leren. We leiden onze medewerkers op tot volwaardige dossierbeheerders en specialisten in het vakgebied. Volg bijscholingen om up-to-date te blijven met de veranderingen in de fiscale en financiële wereld, woon een cursus bij om je verder te ontwikkelen als persoon of leer nieuwe vaardigheden bij dankzij een interne opleiding. Alles is bespreekbaar!

Start als junior bij Accountants Noorderkempen en groei door naar een ervaren dossierbeheerder/boekhouder. Grijp je kans om een echte expert te worden in accountancy en fiscaliteit bij ACCN. Sterk werk wordt gevierd en beloond. Ontdek jij binnenkort één van onze vele kantoortradities bij jouw eerste succesactie? Wij zetten alvast een flesje koud!

decoratie decoratie ACCN_toog

Aantrekkelijke verloning

Een aangename werksfeer is één ding, maar kan ACCN jou nog bieden? Onze werknemers krijgen een aantrekkelijk loonpakket met verschillende extralegale voordelen en een uitgebreid cafetariaplan. Denk hierbij aan maaltijdcheques, groepsverzekering, thuiswerkdagen, onkostenvergoeding ... Samen bekijken we wat jouw ideale loonpakket inhoudt.

dots decoratie ACCN_collega_aan_het_werk

Flexibel werken, dichtbij huis

ACCN is een onafhankelijk boekhoudkantoor in Kalmthout. Je hoeft dus geen uren in de file te staan om naar kantoor te komen. Dat bespaart je al een heleboel tijd die je kan spenderen aan je hobby’s of familie en vrienden. Je bespaart dus niet alleen op tijd en geld, maar creëert ook een betere work-life balans. Bovendien zorgen glijdende werkuren en onze 100% digitale werkwijze ervoor dat je gemakkelijk en flexibel van thuis uit kan werken. Wat wil je nog meer?

Ontdek onze vacatures

Interesse? Solliciteer bij ons kantoor in Kalmthout en draag zowel bij aan de groei van ons kwalitatief én persoonlijk boekhoudkantoor, maar ook aan jouw persoonlijke groei.

ACCN_aangename_werkomgeving

Voltijds/deeltijds

Kalmthout

Vacature-van-dossierbeheerder

Voltijds/deeltijds

Kalmthout

ACCN_fiscalist_aan_het_werk

Voltijds/deeltijds

Kalmthout

Even binnenkijken