headerbeeld

Diensten

ACCN is een boekhoudkantoor in Kalmthout dat u ontzorgt in alles wat met fiscaliteit te maken heeft, zodat uw focus kan gaan naar wat voor u en uw bedrijf belangrijk is.

ACCN_fiscaliteit
ikoon

Accountancy & fiscaliteit

U kunt bij ACCN terecht om uw recurrente verplichtingen na te komen alsook voor specifieke opdrachten. Ontdek waarmee we u van dienst kunnen zijn.

ACCN_aangename_werkomgeving
ikoon

Advies & begeleiding

Cijfers vallen nooit zomaar op de juiste plaats. Hoe plant u uw investeringen het best? Is uw plan haalbaar? Met het juiste advies komt u er. Wij denken samen met u na welke opties er mogelijk zijn en adviseren wat het beste is voor uw bedrijf.

decoratie decoratie ACCN_accountant_aan_het_werk

Breed aanbod

ACCN biedt u een breed scala aan diensten. Onze focus ligt op het persoonlijk beheren en optimaliseren van al de financiële aspecten van uw bedrijf.

We verzorgen uw boekhouding, adviseren u over fiscale kwesties, analyseren uw financiële gegevens, kijken mee naar hoe we uw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren, helpen u door het verwerken van al uw documenten, maken financiële rapportages en zetten cijfers om in een onderbouwd en stevig financieel plan op maat. Daarnaast kunt u rekenen op ons financieel inzicht, advies en expertise om de financiële gezondheid en groei van uw bedrijf te bevorderen.