ACCN_kantoorgebouw

Over ons

Accountants Noorderkempen is een boekhoudkantoor in Kalmthout dat zelfstandigen, KMO’s en ook grote ondernemingen adviseert en ontzorgt bij hun boekhouding en fiscale verplichtingen. Zo kan uw focus gaan naar wat belangrijk is voor u en uw onderneming.

Meer dan 40 jaar ervaring

Al sinds 1976 zijn wij een gedreven team van gepassioneerde accountants. Met een 30-tal gespecialiseerde medewerkers in accountancy en fiscaliteit gaan we elke dag opnieuw voor een dynamische, efficiënte én persoonlijke aanpak. Gekenmerkt door een grote betrokkenheid en een krachtige professionele drive zetten we onze klanten centraal.

ACCN_kantoorhouders_accountantskantoor

Kwalitatieve en persoonlijke begeleiding

Ondernemen is leren. ACCN is er om u bij te staan in elke fase van het ondernemerschap. Van het kiezen van uw vennootschapsvorm, de oprichting en alle bijkomende verplichtingen tot het adviseren bij de groei van uw bedrijf en het optimaliseren van uw gehele boekhouding. U krijgt bij ons een vast aanspreekpunt op wie u steeds kan rekenen voor gepast advies en begeleiding. We nemen de tijd om u als persoon en als ondernemer te leren kennen, passen onze manier van werken aan uw behoeftes aan en staan steeds voor u klaar. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing die past bij uw visie.

decoratie decoratie ACCN_dossierbeheerder_kantoor
ACCN_aangename_werkomgeving
ACCN_samenwerken

Digitale boekhouding voor uw toekomst

Een volledig digitale boekhouding? Graag! ACCN is mee met de nieuwste technologieën. We zetten sterk in op de ondersteuning van onze klanten op het gebied van IT. Meer nog, ACCN heeft zijn eigen controle- en rapporteringspakket laten ontwikkelen om efficiënt en uniform te werk te gaan voor elke klant. Met andere woorden: wij zijn klaar voor uw toekomst!

Even binnenkijken

desk

Specialisten in het vakgebied

Onze collega’s worden steeds bijgeschoold om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen in het vakgebied, dit zowel via interne als externe leermomenten.

ACCN beschikt daarnaast over een uitgebreid netwerk van specialisten waar ook u op kan rekenen. We kennen niet alleen ons eigen vak door en door, maar weten ook waar we moeten zijn voor aanpalende vakgebieden. Op deze manier kunnen we u bijstaan bij al uw beslissingen.